|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Seværdigheder Egypten
Bazarkvarteret Khan el Khalili (Cairo)
Bazarkvarteret Khan el Khalili er et kæmpe marked i Cairo.

Det egyptiske museum (Cairo)
Det egyptiske museum i centrum af Kairo indeholder den største og mest overvældende samling af faraonisk og byzantisk kunst. Blandt andet kan man tage et kig på de enorme rigdomme man fandt i barnekongen Tutankhamons grav.

Old cairo (Cairo)
Old cairo byder på et gammelt fort, nogle kirker og et kloster.

Pyramiderne (Cairo)
De gamle faraoners enorme bygningsværker kan ses i området Giza cirka 20 kilometer fra Kairos centrum. Den største af de tre pyramider er 137 meter og er bygget af ikke mindre end 3 millioner stenblokke.

Alexandria (Den ægyptiske middelhavskyst)
Alexandria er en mere moderne storby end Kairo. Byen har mange hellenistiske og romerske træk fra dengang, byen var Europas kulturelle hovedstad. Man kan besøge det græsk-romerske museum, det græske amfiteater

Aswan Dæmningen (Aswan)
Med bygningen af Aswan dæmningen blev det for første gang muligt for mennesket at kontrollere Nilen. Dæmningen holder på ikke mindre end 44.300.000 kubikmeter vand.

Dyk med sphinxer (Egypten)
Ved Alexandria er der fantastisk at dykke. I vandet ud for Pharos ved Alexandrias kyst kan man nemlig i vandet se sfinkser og kolossale statuer af gamle egyptere. Her blandt ruinerne af Alexandrias fyrtårn et af de tidlige syv vidundere.

Fiskerbyen Marsa Alam (Egypten)
Denne lille fiskeby ved Rødehavet, er værd at besøge, hvis man er vild med at dykke eller snorkle. Området byder på fantastiske koraller og fisk, men man skal passe meget på. Der kan være miner i området, og der er ikke altid advarselsskilte. Man bør derfor altid forhøre sig først.

Abu Simbel templet (Luxor)
Abu Simbels tempel er dedikeret til den store farao Ramses II.

Kongernes dal (Luxor)
Kongernes dal er en af Luxors ypperste seværdigheder. I dalen har man fundet ca. 100 af de gamle faraoners grave. Mange af dem kan man komme ned i og betragte de fantastiske vægmalerier.

Luxors templer (Luxor)
I Luxor finder man mange af de imponerende templer og obelisker bygget til ære for de gamle faraoner. Blandt andet Luxor og Karnak templet og Ramses II tempel er imponerende bygningsværker.Egypten rejser

Kategorier på sider:

Sfinksen Aktiv ferie Tutankhamon Drikkevand Rejser & Ferie Nødhjælp Flag Egypten Flyrejser til Egypten Areal Egypten Elektricitet Egypten Pakkerejser Tidszone Egypten Drikkepenge Kampagnetilbud Kairo Feriesteder Egypten Telefonkode Egypten Keopspyramiden All Inclusive Bedste rejsetid Geografi Rejsesygeforsikring i Egypten1111 Klima Egypten Hoteller Sharm el Sheikh Kultur Hurghada Rejsevejledning Egypten Aabningstider Billige flyrejser Sprog Gode råd om rejser til Egypten Kongernes Dal Visumregler Egypten Vaccination til Egypten1111 Vejret i Egypten Helligdage Indbyggertal Egypten Valuta Egypten El Gouna Rejser til Egypten Kort over Egypten Seværdigheder Egypten Pyramiderne Nilen Afbudsrejser Luxor Hoteller i Egypten Danmarks ambassade i Egypten
 
 
 Du er her: Egyptenrejser - Rejser Egyptenrejser - - Hvad er Egyptenrejser en et  Egypten rejser 

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.