|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Pyramiderne
Egyptens pyramider er altid blevet betragtet som et af verdens vidundere. Disse enorme grave er for tidligere herskere og faraoer som skulle rejse til det næste liv. Pyramidernes skrånende form skulle symbolisere solens hældende stråler, som kongen/faraoen skulle stige til himmels.

Den første pyramide blev lavet af faraoen Djoser[1] - planlagt af hans vesir, Imhotep. Pyramiden lignede dog ikke de senere dynastiers, da denne lignede en trappe der var lavet af adskellige Mastabaer stablet på hinanden. Først da Djosers søn Sneferu’s (den første farao i d. 4 Dynasti) betydelige ændring på pyramidernes design, gik man over til de mere trekantede pyramider. Den største af de ægyptiske pyramider er faraoen Khufu’s (også kendt som Keops - søn af Sneferu) pyramide der er kendt som Den store pyramide i Giza. Altså var pyramide alderen en familietradition, der døde da de ægyptiske borgere begik oprør og den første Mellemperiode startede (7 - 10 dynasti). Dog har nogle få faraoer fået bygget en pyramide, i de senere dynastier. Faraoerne ønskede heller ikke i de senere dynastier at begraves i pyramider, de vidste at de blev et let bytte for gravrøvere, og fortræk derfor at blive begravet ind i en klippe, (Kongernes dal).
Egypten rejser

Kategorier på sider:

Kultur Kampagnetilbud Feriesteder Egypten Luxor Billige flyrejser Elektricitet Egypten Sfinksen Hoteller i Egypten Rejser & Ferie Pyramiderne Visumregler Egypten Rejsevejledning Egypten Aabningstider El Gouna Drikkepenge Bedste rejsetid Hurghada Danmarks ambassade i Egypten Tidszone Egypten Hoteller Pakkerejser Vaccination til Egypten1111 Rejsesygeforsikring i Egypten1111 Vejret i Egypten Rejser til Egypten Nilen Valuta Egypten Kort over Egypten Klima Egypten Nødhjælp Seværdigheder Egypten Drikkevand Helligdage Tutankhamon Areal Egypten Indbyggertal Egypten Flag Egypten Afbudsrejser Kairo Kongernes Dal Flyrejser til Egypten Geografi Gode råd om rejser til Egypten Telefonkode Egypten Keopspyramiden Aktiv ferie All Inclusive Sharm el Sheikh Sprog
 
 
 Du er her: Egyptenrejser - Rejser Egyptenrejser - - Hvad er Egyptenrejser en et  Egypten rejser 

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.